Win een weekend rijplezier!

14/01/2020

Heeft u in april nog een gaatje in uw agenda en wil u graag als allereerste plaatsnemen in de nieuwe Ford Kuga Plug-in Hybrid? Neem dan snel deel aan de wedstrijd van Ford Limburg en maak kans op één van de acht testweekends die de Limburgse Ford verdelers weggeven. 

Met de Kuga Plug-in Hybrid gaat Ford voor een schonere, stillere en meer verfijnde benadering van het SUV-rijden. Dankzij de wedstrijd die Ford Limburg organiseert, krijgt u nu de kans om hem helemaal zelf te ontdekken tijdens een van de acht weekends in de prijzenpot. Bent u bij de gelukkige winnaars? Dan krijgt u de Ford Kuga Plug-in Hybrid een weekend ter beschikking zodra hij in april in de toonzaal aankomt. 

Deelnemen aan onze wedstrijd is heel eenvoudig. Het enige wat u moet doen, is kiezen bij welke Limburgse Ford verdeler u aan de wedstrijd wil deelnemen, de wedstrijd- en schiftingsvraag correct beantwoorden en uw gegevens aanvullen in het deelnameformulier. De deelnamevoorwaarden en precieze regels kan u steeds nalezen in het wedstrijdreglement

Aarzel niet en waag snel uw kans op onze wedstrijdpagina!