Welkom bij Ford Limburg

Alle Limburgse Ford verdelers slaan de handen in elkaar om Ford klanten in de regio Limburg een optimale dienstverlening te garanderen. U vindt bij ons niet alleen een kwalitatief voertuigenaanbod maar ook een uitstekende service en een antwoord op al uw vragen in verband met onze Ford wagens.

 

Ford Limburg gaat voor mobiliteit, duurzaamheid & veiligheid

Als autobouwer willen we niet alleen onze Ford modellen voortdurend verbeteren. We vinden het ook belangrijk om in te zetten op onze kernwaarden: mobiliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

  • Mobiliteit: gedreven door innovatie, willen we mobiliteit betaalbaar houden en tegelijk een antwoord bieden op de uitdagingen waarmee mobiliteitssystemen nu en in de toekomst te maken krijgen. 
  • Duurzaamheid: bij Ford gaan we voor producten met een uitstekend brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Slimme productieoplossingen gecombineerd met onze technologisch geavanceerde wagens weerspiegelen het belang dat we hechten aan een duurzaam behoud op lange termijn.  
  • Veiligheid: de veiligheid van onze Ford modellen verbeteren is al jaren een van onze prioriteiten. De prestatie van de Ford auto’s en de individuele onderdelen worden continue beoordeeld om een optimale veiligheid te garanderen. 

Wilt u meer informatie over een bepaald Ford model of wilt u vrijblijvend een testrit aanvragen? Neem vandaag nog contact op met uw lokale Ford verdeler in Limburg!