Nieuwe modellen in het Transit- en Tourneo-gamma

20/10/2020

Onlangs breidde Ford het Transit- en Tourneo-gamma uit met avontuurlijke Trail- en Active-versies. Die vullen de legendarische robuustheid van de Transit aan met een opvallend design en verrassende capaciteiten zoals een intelligente vierwielaandrijving en mechanisch sperdifferentieel.

De nieuwe Transit Trail en Transit Custom Trail werden speciaal ontworpen voor moeilijkere werkomstandigheden. Zo kan de Transit worden uitgerust met intelligente vierwielaandrijving en is het mogelijk om de voorwielaangedreven Transit en Transit Custom uit te rusten met een nieuw mechanisch sperdifferentieel. Daarnaast kregen de Transit Trail en Transit Custom Trail een exclusieve koetswerk- en interieurupgrade die het nodige comfort en de juiste capaciteiten verzekeren in moeilijkere omstandigheden.

De nieuwe Active-versies van de Transit Custom en Tourneo Custom zijn uitgerust met bijkomende beschermlijsten op het koetswerk en hebben een optionele mLSD die de grip op losse, gladde en zachte ondergrond optimaliseert. Het koetswerk krijgt een krachtigere uitstraling dankzij de SUV-stijl die ook de functionaliteit van de wagen verhoogt wanneer de bestuurder de platgetreden paden verlaat.

Met de Business Weeks In Black is de Ford Transit Custom Trail nu uitzonderlijk te verkrijgen met 0% financiële renting en gratis optie packs.

Wil u de verrassende capaciteiten van deze nieuwe modellen zelf ervaren? Contacteer uw Ford dealer en vraag uw testrit aan