WIN! Een halve dag volle bak Ford-fun

10/01/2022

Het autosalon gaat niet door. Erg spijtig. Zeker voor Ford-fanaten. Maar geen zorgen: je krijgt ook dit jaar nog de kans om de flair, kracht en veelzijdigheid van onze Ford-modellen live te bewonderen. Te ervaren zelfs. Want wij laten deze lente het hart van 32 koppels sneller slaan tijdens een heuse Ford fundag op de Ford Lommel Proving Ground, het testcircuit van Ford in Lommel. Waag je kans!

 

Wat staat er op het programma?

De winnaars van de wedstrijd mogen op 21 mei per twee (jij en iemand uit je bubbel) deelnemen aan vier workshops. Stuk voor stuk spectaculair. Sommige bijzonder leerrijk. Andere simpelweg plezant. En 100% coronaproof. Een overzicht:

1. Kruip achter het stuur van een Mustang Mach-E
Je krijgt de kans om zelf de gloednieuwe, elektrische en stijlvolle Mach-E te testen op het parcours . Met de figuurlijke vlam in de pijp en in alle veiligheid natuurlijk, onder begeleiding van een lead car.

2. Beleef een avontuurlijke rit in een Ford Transit
Nu wordt het helemaal spannend. Je professionele chauffeur tackelt met de Transit de steilste hellingen en strafste bochten van het testparcours. Wedden dat je je vlug weer alive & kicking voelt?

3. Neem deel aan een slipcursus met de Skid Car
Tijd om je rijtalenten te tonen! Met de Skid Car ga je ervoor! Deze auto met een speciaal hydraulisch mechanisme kan verschillende wegcondities nabootsen. Houd jij je wagen onder controle?

4. Slalom door het Ford Ka-parcours uit
Tot slot dagen we je uit om de snelste slalom te rijden met onze Ford Ka+ op een speciaal parcours. Wie de snelste tijd neerzet wint nog eens een extra prijs bovenop deze halve dag vol fun!

 

Hoe kan je deelnemen?

Neem vanaf 10 januari 2022 tot en met 28 februari 2022 deel via ons online wedstrijdformulierBeantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag en kruis je vingers! Per dealer maken vier koppels kans op een halve dag volle bak Ford-fun.

DEELNEMEN